30
07/2010
0

A Barbár - Legenda a szellemharcosról (Pathfinder)

Alapsztori: Egy viking kisfiú Amerikába keveredik, ahol az indiánok nevelik fel, később azonban szembekerül magukkal a vikingekkel. Remake.

Húzónév: -

Műfaj: epikus, akció

Trailer itt

Amire számítottam: Kevés sztori, sok kaszab.

A szigorúan szubjektív vélemény: Nem mondom azt, hogy a Pathfindernek nincs rendes cselekménye, mert már láttam olyat, aminek tényleg nincs, viszont tény, hogy nem vitték túlzásba. A szereplők végigkaszabolják magukat a filmen és ebben nagyjából ki is merül minden. Történelmi hitelességről szó sincs, de ha ezt elnézzük a művészi szabadságra, miegymásra hivatkozva, akkor sem marad a kezünkben több, mint egy ázott kutya fejű hős és pár vikingként aposztrofált nagyranőtt gremlin. A képi világ egyébként a maga kategóriájában rendben van és bár akadnak olyan filmek, ahol ez megmenti valamennyire az alkotást, itt erről sajnos nem nagyon beszélhetünk. Ostoba a film eleje, a film közepe és a film vége is, ez van.

Ítélet: ez így gyenge

A mások véleménye: Half Pécs Squad 1/10

Geekblog 3/5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr872187504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása