01
08/2010
0

Ábécé-gyilkos (The Alphabet Killer)

Alapsztori: Megtörtént gyilkosságokon alapuló történet, amelyben a gyilkos áldozatainak keresztneve és vezetékneve ugyanazzal a betűvel kezdődik. Zilált nyomozónő ered a nyomába.

Húzónév: Eliza Dushku, Cary Elwes, Timothy Hutton

Műfaj: thriller, horror

Trailer itt

Amire számítottam: A megszokott bizarr eseteket nyomozós, kerek, pörgős történetre.

A szigorúan szubjektív vélemény: A film se nem pörög, se nem kerek sajnos. Csupán másfél órás a hossza, mégis úgy tűnik, mintha egy, a Titanicot megszégyenítő hosszúságú alkotást néznénk: csak nyúlik-nyúlik, mi meg szenvedünk a főhősnővel együtt, hátha történik már egyszer tényleg valami. Nagyon ritkásan van csak elszórva a cselekmény a filmben és az egész tulajdonképpen nem is a gyilkosról szól, hanem a nyomozónő saját problémáiról. Meg lehetett volna ezt oldani érdekesre is, de nem sikerült, sőt, kifejezetten unalmas film, amelyet egyedül a hallucinációk dobnak fel valamennyire. Nem indul egyébként rosszul, de aztán nagyon elviszik a filmet a bokorba, a vége pedig teljesen nonszensz. Altatónak ajánlom.

Ítélet: ez így gyenge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr872190488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása