01
10/2010
0

A karate kölyök (The Karate Kid)

Alapsztori: Egy amerikai kisfiú és az anyukája Kínába költözik, ahol aztán a fiú közelebbről is összeismerkedik a kung-fuval. Remake.

Húzónév: Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson

Műfaj: harcművészeti

Trailer itt

Amire számítottam: Annak idején ovis körökben az eredeti változat majdnem olyan menő volt, mint a Szörnyecskék, úgyhogy egy könnyed, gyerekbarát filmre.

A szigorúan szubjektív vélemény: És így is van, ha túltesszük magunkat azon, hogy a címe ellenére a film Kínában játszódik és egy deka karate sincs benne, A karate kölyök kimondottan kedves történet, jópofa karakterekkel, aranyos gyerekszínészekkel. Mulattató, a témához képest ártatlan film, ahonnan a kicsik megtanulhatják többek között, hogy felvágásból csak a tahók bunyóznak. A főgeci gyerekkaraktert tényleg lehet utálni, a főszereplő Jaden Smith pedig le sem tagadhatná, hogy Will Smith fia, annyira fel lehet ismerni egy-egy gesztikulációjában, arckifejezésében az apját. Jackie Chan most nem vigyori, ami nem is baj. Összességében egy olyan film, amire nyugodtan be lehet ülni szülőstül-gyerekestül, megvan a maga kedves humora és érzéseim szerint a mostani kiscsákókat is meg tudja fogni.

Ítélet: ez már döfi

A mások véleménye: Mozi néző 63%

Filmdroid 60%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr562336311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása