10
12/2010
0

Pancser police (The Other Guys)

Alapsztori: A város legmenőbb szupernyomozó párosa kipurcan és két, huszadrangúnak számító rendőr igyekszik beleadni apait-anyait, hogy a helyükbe léphessen.

Húzónév: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Dwayne Johnson, Eva Mendes

Műfaj: vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Közepes filmre, annak ellenére, hogy Will Ferrellt nagyon is bírom. A vicces rendőrös téma lehet, hogy örök siker, de már túl sokat láttam belőle ahhoz, hogy különösebben frissként tudjon hatni.

A szigorúan szubjektív vélemény: Olyan a Pancser police kicsit, mintha egy Mátyás királyos meséből toppant volna elénk: vicces is meg nem is, jópofák is a karakterek meg nem is, érdekes is a cselekmény meg nem is, van is akció meg nincs is. Indulni jól indul, nyüzsgősen, pörgősen, látjuk, hogy ennek a filmnek egy másodpercét nem lehet majd komolyan venni, tudunk is rajta szórakozni rendesen, aztán ellaposodik, illetve legalábbis nem alkot homogén egységet és képes néha egészen olcsó poénokat bedobni. Rossznak nem rossz, de ha mindent átlagolunk, valóban egy közepesre jön ki csak és sajnos a vígjátékok eme mellékága van annyira túljáratott már, hogy kicsit több kelljen az emlékezetességhez. De mint mondtam, rossznak nem rossz, egyszeri próbálkozást megérhet azért.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Médiaviagra 5/10

Filmdroid 60%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr632506133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása