10
01/2011
0

Tron: Örökség (TRON: Legacy)

Alapsztori: Kevin Flynn fia eltűnt apját keresi és eközben szó szerint benyeli a modern technika. Odabent megelevenedett programokkal találkozik, többek között apja gonosszá vált teremtményével.

Húzónév: Jeff Bridges, Olivia Wilde, Michael Sheen

Műfaj: sci-fi

Trailer itt

Amire számítottam: Kisgyerekként letaglózott az eredeti Tron a látványvilága miatt, dehát az ugye akkor volt, így idősebb fejjel már nagyobb kívánalmai is vannak az embernek.

A szigorúan szubjektív vélemény: Tulajdonképpen nem sokban különbözik az új film sem az első résztől a modernebbé tupírozáson kívül, nagyrészt ugyanazokkal az elemekkel van szerencsénk találkozni, mint korábban is: motorversenyeznek, dobálják egymást a karikáikkal és menekülnek az aktuális diktátor elől. Ez egyrészt jó, mert hű tudott maradni az elődhöz, másrészt kicsit rossz, mert túlságosan is ragaszkodik hozzá - én legalábbis örültem volna annak, ha nem azt érzem, hogy majdhogynem ugyanazt a filmet látom ismét. Látvány szempontjából egy deka panaszra sincs okunk, ebben valóban odatették magukat, ám igaza van azoknak, akik hosszúra nyúlt Daft Punk klipet emlegetnek: szép, jó, villog, süvít, dübörög, és ha valamiért, ezért tényleg érdemes megnézni, ám különösebben komoly filmélményre ne számítson az ember.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Mainframe's Happy Place 2,5/5

asanisimasa 4/10

Filmdroid 70%

Filmdzsungel 7/10

Filmrajongó 5/5

Véleményünk szerint... 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr92573622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása