09
02/2011
0

Ilyen az élet (Life as We Know It)

Alapsztori: Holly és Messer ugyan nem egy pár, de úgy alakul az élet, hogy közösen kell nevelniük egy nagyon kicsi gyereket, miután a szülők meghaltak egy balesetben.

Húzónév: Katherine Heigl, Josh Duhamel

Műfaj: vígjáték, dráma

Trailer itt

Amire számítottam: Katherine Heigl filmjei bőven gyakrabban riasztanak el, minthogy lázba hoznának, ettől függetlenül egy gyereknevelős mozinak lehet esélye pozitív csalódást okozni.

A szigorúan szubjektív vélemény: A baj csak az, hogy nem ebben az esetben. Nem mondom, hogy néha nincs kedves hangulata a filmnek vagy hogy teljesen nélkülözi a humort, de egyrészt kicsit zavart a sok kötelező bababüfi, babakaki poén, másrészt nem nagyon tud elszakadni a történet a futószalagtól. Sőt, akad olyan jelenet, amit már kifejezetten kényelmetlennek érezhet az ember, annyiszor látta korábban. A karakterek sem győztek meg igazán: nehezemre esett elhinni, hogy a boldog befejezés után rendes családot alkotnak majd és nem egy se veled, se nélküled kapcsolatot kell elviselnie részükről a kicsinek. Kidolgozottabb karakterekkel, egy-két műdráma helyett életszerűbb helyzetekkel szerethetőbb film lehetett volna.

Ítélet: ez így gyenge

A mások véleménye: Filmdroid 45%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr342648694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása