13
02/2011
0

Rohanás (Faster)

Alapsztori: Egy egykori elítélt szeretné megbosszulni testvére halálát, miután évekkel ezelőtt felültették őket. Útja során egy zsaru és egy bérgyilkos is követi.

Húzónév: Dwayne Johnson, Tom Berenger, Billy Bob Thornton, Carla Gugino, Maggie Grace

Műfaj: akció

Trailer itt

Amire számítottam: Dwayne "The Rock" Johnsonnal engem a világból is ki lehet kergetni, de egyébként sem taksáltam túl sokra ezt a filmet előzetesen.

A szigorúan szubjektív vélemény: Ennek ellenére annyira azért nem is volt rossz és kifejezetten tetszett, hogy a hasonló filmekben művinek ható drámai szál, ami bár sablonos volt itt is, mégis egy fokkal természetesebben festett, mint általában (de csak egy fokkal). Emiatt, hogy a szimpla rossz csávó, jó csávó felállás helyett a fő karakterek legalább kaptak egy kis színt, mindhármuknak lehetett többé-kevésbé szorítani. Pörgős akciójelenetek helyett nyugalmas tempójú, jól eltalált atmoszférájú filmmel akad dolgunk, ami ugyan nem téved nagyokat és még véletlenül sem válik önmaga paródiájává, viszont pozitív irányba sem igazán tud kitüremkedni. Nézhető, egyszer élvezhető mozi, ennyi.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Filmdroid 60%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr672657445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása