24
09/2010
0

Perzsia hercege - Az idő homokja (Prince of Persia: The Sands of Time)

Alapsztori: Egy mágikus tőr vissza tudja fordítani az időt, ha a megfelelő homokot teszik bele. A hercegnek meg kell akadályoznia, hogy rossz kezekbe kerüljön.

Húzónév: Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley

Műfaj: fantasy

Trailer itt

Amire számítottam: Gondoltam, sokat ugrálnak majd benne. De azt legalább drágán.

A szigorúan szubjektív vélemény: Pörgős, szórakoztató mozi a Perzsia hercege és hozza azt, ami elvárható tőle, a mesés környezetbe ágyazott sok csihipuhit legalábbis biztosan, az viszont kétségtelen, hogy a hasonló nagyköltségvetésű filmek sorából azért különösebben nem emelkedik ki. A film első fele hangulatos, jópofa, aztán ez egy kicsit mintha lankadna, ahogy átveszi az akció a főszerepet. A főhősök is szerethetőek, van kedvünk drukkolni nekik, bár időnként akad egy-egy bugyuta megmozdulásuk. Azt mondanám, hogy nagyjából abban a lelkiállapotban érdemes nekiülni, mint A múmiának vagy egy Indiana Jonesnak, így abszolúte szórakoztat, de ha ennél komolyabb filmet akarunk látni, csalódni fogunk.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Egyperces Filmkritikák 0/5

Mozgókép Blog 4,5/5

Mozi néző 75%

Filmdroid 40%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr942319646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása