24
01/2011
0

Alfa és Omega (Alpha and Omega)

Alapsztori: Két fiatal farkas elkerül egy messzi vidékre, ahonnan közös erővel kell hazajutniuk. A falka hierarchiájának két végén állnak, mégis összemelegednek.

Húzónév: -

Műfaj: animációs

Trailer itt

Amire számítottam: Legrosszabb esetben is átlagos mesére, átlagos poénokkal.

A szigorúan szubjektív vélemény: Sok hiányossága van az Alfa és Omegának a többi, mostanában futott animációs filmhez képest: rettenetesen sablonos, édeskés történet, kevés igazán vicces pillanattal és nem épp a legnyerőbb, gumiszerű animációval. A tinifarkasok szerelmi történeteibe nyerhetünk leginkább bepillantást, néghozzá egy kellően trendeket követő farkastársadalomban, hiszen láthatunk közöttük emo és a biológiának ellenszegülő hippi farkasokat is. Nagyon megnehezíti az odafigyelést a cselekmény kiszámíthatósága, hogy unásig láttuk már ezt a történetet, hogy vicces helyett aranyos és Disney módra szívmelengető akar nagyon lenni, de mégsem megy neki. Az egész film egy merő erőlködés és emiatt az egyik legrosszabb a műfajban, amit az utóbbi időben láttam. Nem ajánlom.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr462609252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása