16
07/2010
0

Necromentia

Alapsztori: Mindegyik főhős szeretné visszahozni a túlvilágról szeretteit és kénytelen megtanulni, hogy ennek bizony a fele se móka.

Húzónév: -

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Valami borzongatós, hol szörnyes, hol kísértetes bóvlira.

A szigorúan szubjektív vélemény: Egy nem is olyan rossz történet nem is olyan rossz látványeffektekkel, az eredmény mégis inkább tragikus. Nem kronológiai sorrendben követjük a film történéseit, ám valahogy már ez el lett baszarintva és bár kibogozódik számunkra a cselekmény végül, a film eleje inkább tűnik öncélú jelenetfüzérnek, ami nem igazán tart semerre. Bizarr, a realitástól mindenképp elrugaszkodó darabbal akad dolgunk, ami nem is lenne baj, de olyan gyermeki gügyeségbe ágyazták az egész filmet, hogy az sajnos elrontja a varázst. A gore és a bizarr filmek rajongóinak okozhat inkább örömet, ha nem zavarja őket az, hogy az értékelhetőbb jeleneteket korábban már mind látták sokkal jobb filmekben.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr532155037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása