06
12/2010
2

Kéjjel-nappal (Knight and Day)

Alapsztori: Főhősnőnk egy menekülő titkosügynök ügyeibe keveredik és innentől kénytelen lesz vele tartani.

Húzónév: Tom Cruise, Cameron Diaz

Műfaj: akció, vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Bugyuta-pipogya popcornmozira.

A szigorúan szubjektív vélemény: Kellemes csalódás ért, a Kéjjel-nappal ugyanis a popcornimozik azon szekciójába tartozik, amely minden felszínessége dacára kellemes kis élményt képes adni. Megvannak azok a tök jó kalandvígjátékok, ahol a laza főhős csak úgy szórja a poénokat a sok veszély között, a főhősnő pedig 24/7 sápítozik és be van rágva úgy en bloc az egész szitu miatt? Valahol ehhez a vonalhoz közel helyezkedik el ez a film is, csak épp kémes cselekménybe ágyazva: a húzós helyzeteket kisujjból elintéző ügynök össze-vissza rángatja, kábítgatja csórikámat, az átlagember hősnőnket, aki aztán végül egyre jobban magára talál és a maga esetlenségével, szerencsétlenkedésével együtt is jól jön ki a necces helyzetekből. Kapunk rengeteg akciót, megvan a romantikus szál is, illetve az ide passzoló laza humor, úgyhogy bár alapvetően nem egy komolyan vehető film, mégis kifejezetten szórakoztató egy estére.

Ítélet: ez már döfi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr902496173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2010.12.09. 21:05:02

pontosan, az amit megmutattak a trélerrel: laza popcornfilm. Nem akar több lenni. Cruise idióta poénjai néha egész korrektek voltak, és akció nagy része is egész szórakoztató, egy-két jelenettől (bika WTF) eltekintve. Nem vártam földhöz ragadt akciókat, mert nem is arról van itt szó. Pörgős akcióvígjáték, ami nézhető. Ritka manapság az ilyen. 6/10

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.12.10. 10:16:41

@Gevin: Nekem meg igazság szerint mindig plusz öröm, ha viccesnek látom Tom Cruise-t. Előzetesen sose hiszem el neki, hogy tud az lenni. :)
süti beállítások módosítása