02
01/2011
2

Vampires Suck

Alapsztori: Tinivámpír-paródia, amelyben a főhősnőnek egy vámpír és egy farkasember között kell választania.

Húzónév: -

Műfaj: fantasy, paródia

Trailer itt

Amire számítottam: Semmi, de semmi jóra.

A szigorúan szubjektív vélemény: Az az igazság, hogy a Twilight filmek magukat vámpírnak kamuzó tündéi már önmagukban is tudnak annyira karikatúraszerűek lenni, hogy ha parodizálják őket, akkor azt ügyesen el kell találni, mert számos ember fejében ez a széria már eleve így él. A Vampires Suck sem büszkélkedhet sajnos azzal, hogy különösebben humoros lenne (bár tény, hogy akarni nagyon akar), körülbelül egy felső tagozatos farsangi buli poénra vett előadásában tudom az itteni gegek jó részét elképzelni. (Bár igaz azért az is, hogy elvétve akadt, amin rándult egyet a szám széle.) Maga a film többé-kevésbé hűen követi a Twilight történetét, számos jelenetet tulajdonképpen egy az egyben lemásoltak, míg a vámpírtrend más termékei említés szintjén jelennek csak meg, illetve látszik, hogy próbáltak beleszuszakolni a forgatókönyvbe minél több tinimémet (sorozatokat, énekeseket, et cetera). Ez persze segíteni nem segít, ami gány, az gány is marad. Ez pedig hipergány.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr902553671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.01.11. 20:16:11

Én imádom az ehhez hasonló paródiákat, a "sima" vígjátékokon valahogy nem tudok röhögni. A Vampires Suck lehetett volna kreatívabb is, az elején nagyon zsúfoltan adagolta a poénokat, a végére meg kifáradt, de azért a Twilight megkapta a magáét rendesen :D Nem a kedvenc paródiám, de szerintem még meg fogom nézni párszor :)

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2011.01.12. 10:08:14

@Dr.Jones: Hm. :)
Engem a poénok nem nagyon fogtak meg (bár a Black Eyed Peas beszólás például nem volt rossz), de azt meg kell hagyni, hogy a főszereplő lányka nagyon ügyesen hozta Kristin Stewart manírjait, az tetszett.
süti beállítások módosítása