26
07/2010
0

Nappali őrség (Dnyevnoj dozor)

Alapsztori: A Fény és a Sötétség birodalma Moszkvában próbálgatja egymást, a baj pedig egyre nagyobb. Az Éjszakai őrség folytatása.

Húzónév: -

Műfaj: fantasy, akció

Trailer itt

Amire számítottam: Az első résznél vártam a csodát, most már nem.

A szigorúan szubjektív vélemény: Látszik, hogy pénzgondok nem nagyon akadtak a második résznél, a film kellőképp látványos és igen egyedi az atmoszférája, amiért mindenképp megéri. A történet inkább az, ami visszaveti, illetve nem is a történet, hanem a tálalása: a cselekmény ugyan követhető, de nyúlik, mint a rétestészta és szét-szétesik, néha elveszik belőle az a központi összetartó erő, amitől koherensebbnek kellene lennie. Epikus, monumentális film kerekedik egyébként belőle, még ha nem is mindig pörög és visz magával ugyanúgy a cselekmény. Az első részt mindenképp előtte kell megnézni, különben nehézkes lesz megérteni, mi történik egyáltalán.

Ítélet: nézhető kategória

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr882176470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása