06
08/2010
3

Tükrök (Mirrors)

Alapsztori: A túlvilági erők tükrökön keresztül próbálnak eljutni egy volt rendőrhöz és családjához.

Húzónév: Kiefer Sutherland

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Sok rosszat olvastam róla korábban, úgyhogy nagy kínlódásra a részemről és arra, hogy azért kicsit megijesztgetnek majd legalább.

A szigorúan szubjektív vélemény: Annyira azért nem tragikus a Tükrök, inkább középkategóriás kis horror, ami egész biztosan nem váltja meg a műfajt és nem is mondom rá, hogy jó film, de azt sem, hogy rossz lenne. A maga módján fent tudja tartani az érdeklődést, csak egy-két ponton ül le és akad benne pár ütősebb horrorjelenet (összerezzenős-pohárleverős és elborzadós-gyomorösszeugrós kategóriában is). Tény, hogy maga a történet nem sok újat hoz magával, de a tálalás azért valamilyen szinten mégis érdekessé tudja tenni a filmet, bár azért az is igaz, hogy kicsit fuldoklunk a klisékben. Egy estét nyugodtan lehet rá áldozni, Kiefer Sutherland meg egyébként is jó arc.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: FilmFelKeltés 5/10

Filmdroid 10%

Half Pécs Squad 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr412202895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Driverbiro 2010.10.25. 08:25:37

Szerintem teljesen rendben van a film, kellemes kikapcsolódás annak aki egy kis borzongásra vágyik. nem váltja meg a világot, de elmegy.
6/10

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.10.25. 08:51:25

@Driverbiro: Egyetértünk tulajdonképpen. Sajnos a második részről már a legnagyobb jóindulattal sem mondható el ilyesmi, pont most tettem ki a bejegyzést róla.

Driverbiro 2010.10.25. 12:09:54

@filmekről röviden: Sajna még nem láttam, de lehet ki is hagyom. Néha már elvből nem nézem meg az erőltetett folytatásokat, pláne ha az első sem volt kimagasló...
süti beállítások módosítása