16
08/2010
0

Stay Alive - Ezt éld túl! (Stay Alive)

Alapsztori: Báthory Erzsébet számítógépes játék útján manifesztálódik, aminek egy csapat fiatal issza meg a levét.

Húzónév: -

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Valami elviselhető, középkategóriás horrorra, amiben iszonyatos marhaságokat mondanak majd Erzsébetünkről.

A szigorúan szubjektív vélemény: Nem akarok kertelni, ez egy erősen elszabott film, ami akár egész jó is lehetett volna, feltéve ha mindent teljesen máshogy csinálnak a készítői. Cseppet sem ijesztő és bármelyik délutáni krimiben találkozhatunk ennyi vérrel, mint itt. Hogy nem különösebben félelmetes az alkotás, annak talán az az oka, hogy nincsenek felépítve elég taktikusan a jelenetek, a dolgok csak történnek, mi meg nézünk bárgyún, hogy oké, ez is megvolt. Mivel az alapötlet nem rossz egyébként, megmenthették volna a filmet egy-két mellékszál bedobásával a kedves Erzsébetről, de az sem vált volna a hátrányára, ha megkísérelnek valamiféle atmoszférát teremteni, ez ugyanis teljesen hiányzik a filmből, egyszerűen nincs neki ilyenje. A karakterek természetesen az átlag horroszereplőknél is logikátlanabbul viselkednek egy fokkal és hol túljátszanak, hol alul. Egy politikai beszélgetőműsor megtekintése simán nagyobb filmélményt nyújt ennél. Komolyan.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr462225286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása