18
08/2010
0

Narnia Krónikái - Caspian herceg (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)

Alapsztori: A négy testvér visszatér Narniába, hogy trónra juttassa Caspian herceget és elintézze a trónt elbitorló bitorlót.

Húzónév: -

Műfaj: epikus, fantasy

Trailer itt

Amire számítottam: Az első részt amolyan se jó, se rossz filmnek tartottam, hasonlóra számítottam most is.

A szigorúan szubjektív vélemény: Alapvetően az a bajom ezzel az egész Narnia dologgal, hogy sem különösebben az univerzumát, sem különösebben a főszereplő gyerekeket nem tudom megkedvelni, hiába próbálom. (Csak a filmekről beszélek persze, a könyveket nem ismerem.) Nem is nagyon kapnak egyébként külön-külön teret a filmben a gyerekek a legkisebbet leszámítva, a többiek kicsit mintha a háttér kellékei lennének és maximum egy-egy nem túl erős mellékszál megindoklására kellenének. Egyébként sem valami vaskos a történet, főképp csatákban vehetünk részt, de mondjuk aki szereti az olyasmit hosszasan nézegetni, annak ez akár tetszhet is. A pozitív oldal képviselői a kötelezően vicces figurák és a legkisebb testvér, aki tulajdonképpen az egyedüli nem idegesítő emberkarakter, és tulajdonképpen ők azok, akik sokat dobnak a filmen. Nem azt mondom, hogy rossz a Caspian herceg, de csakúgy, mint az első részt, ezt is lehet nézegetni, anélkül, hogy különösebben mély nyomot hagyna bennünk, úgyhogy inkább a gyerekeknek okozhat örömet, semmint az idősebbeknek.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: FilmFelKeltés 4/10

Filmdroid 60%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr562229860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása