21
08/2010
0

Hot Tub Time Machine

Alapsztori: Négy barát egy meghibásodott jacuzzi segítségével visszautazik fiatalkorukba, a távoli és egzotikus nyolcvanas évekbe.

Húzónév: John Cusack

Műfaj: vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Jópofa, de a hagyományokhoz hűen kiszámítható vígjátékra.

A szigorúan szubjektív vélemény: Szerény tapasztalataim szerint az amerikai vígjátékok kilencven százaléka a következő két kategóriába sorolható: langymeleg és nézhetetlen. A Hot Tub Time Machine inkább az előbbibe passzírozható bele, mivel az alapötlet nem rossz és nagyjából a megvalósítás is rendben van, de azért megvannak sajnos benne az olyan, szinte kötelezőnek tűnő negatívumok is, mint a túl sok pisi-kaki poén, kicsit korosodó férfiak Amerikai pitéjének benyomását keltve. Azért persze nem csupán ebből áll a film, akadnak olyan pillanatok is, amelyek nagyon el lettek találva, illetve a karakterekre sem lehet különösebb panasz. Alapvetően élvezhető, a maga módján aranyos film, de nem fogjuk végigmutogatni az összes barátunknak.

Ítélet: nézhető kategória

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr802236670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása