23
08/2010
0

Hasonmás (Surrogates)

Alapsztori: A jövőben az emberek már nem mennek ki az utcára, maguk helyett robotokat irányítanak, azonban egy nyomozó kénytelen saját maga nekivágni, hogy kinyomozzon néhány gyanús gyilkosságot.

Húzónév: Bruce Willis

Műfaj: sci-fi

Trailer itt

Amire számítottam: Minimális történetre, sok szaladgálásra meg akcióra.

A szigorúan szubjektív vélemény: Egyáltalán nem rossz film a Hasonmás, az elején hangulatos, izgalmas krimiként startol és bár később kezd egyre jobban ellaposodni, az érdeklődést mégis fent tudja tartani annyira, hogy végignézzük. Persze hozzá kell tenni azt is, hogy nem különösebben kiemelkedő filmről beszélünk, az alapötlet és a cselekmény egy-két fordulópontja teszik a leginkább érdekessé, ami feltételezem, hogy elsősorban azért annak a képregénynek az érdeme, amiből készült (bár őszintén megmondom, nem ismerem ezt). Minden más az átlagszintet hozza, se többet, se kevesebbet, így nyugodtan elmondhatjuk azt a nesze semmi, fogd meg jól általánosságot, hogy lehetett volna akár sokkal rosszabb, de sokkal jobb is. Megnézni egyszer nyugodtan meg lehet.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Mainframe's Happy Place 3,5/5

α-tól ω-ig 59/100

CinemaBlog 5/10

Half Pécs Squad 4/10

Egyperces Filmkritikák 1/5

FilmFelKeltés 4/10

Filmdroid 50%

Geekblog 3/5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr112240448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása