27
08/2010
0

Ilyen a formám (The Back-up Plan)

Alapsztori: Egy nő a mesterséges megtermékenyítéshez fordul, ami sikerrel is jár, ám ugyanezen a napon találkozik a Nagy Ővel is.

Húzónév: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin

Műfaj: romantikus, vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Egy újabb romantikus vígjáték Jennifer Lopezzel? Hármat találhattok.

A szigorúan szubjektív vélemény: Igazi kínlódásnak veti alá magát az, aki ennek a filmnek a megtekintésére vállalkozik és tökéletes alkalom arra, hogy újra kiderüljön, aki egy romantikus vígjátékot látott, látta az összeset. A műfaj jól ismert paneljei ismétlődnek itt is, bénáznak, összejönnek, összevesznek, összejönnek, összevesznek, bénáznak és így megy ez a természetesen boldog befejezésig. A női főszereplő a hagyományoknak megfelelően cukcsi és egyben mérhetetlenül ütődött, a történet pedig persze kiszámíthatóbb már nem is lehetne. Nem is tudom, mit érdemes még mondani róla vagy egyáltalán érdemes-e: olyan az egészet végignézni, mintha miniatűr lényekként beragadtunk volna egy ülés aljára tapasztott régi, rózsaszín rágógumiba.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr642251771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása