10
09/2010
0

Pathology

Alapsztori: Az nebulók azzal múlatják idejüket a hullaházban, hogy bemutassák egymásnak, ki tud ügyesebben és észrevehetetlenebbül ölni.

Húzónév: Milo Ventimiglia

Műfaj: thriller, horror

Trailer itt

Amire számítottam: Valami középkategóriás, tűrhető gyilkolászós filmre, amiből van vagy hatvanezer.

A szigorúan szubjektív vélemény: A Pathology leginkább azt a hatást kelti, mint ami úgy készült, hogy az alkotók összeültek és kitalálták, miket kellene a filmbe tenni, hogy megnézzék az emberek: legyen benne szex, legyenek drogok, egy kis gore meg gusztustalanság, meg cicik, mert azok fontosak és persze hullák, mert az mekkora poén már. Az eredmény emiatt egy széteső, helyenként igen logikátlan film lett, amelyen leginkább csak hitetlenkedni tudunk, annyira elszállt a valóságtól. Minden karakter menthetetlenül pöcs, a főszereplőt is beleértve, de nem ám olyan mégis szerethető vagy mégis tisztelhető vagy bármi hasonló módon pöcs, hanem szinte kedvünk lenne mindet jól képen törölni egyenként. Nehéz így, ha még szimpatizálni sem lehet kivel. Azért akad a filmben pár jobban eltalált ötlet, de nem teszi az alkotást különösebben elfogadhatóvá. Azoknak fog leginkább tetszeni, akik direkt a fentiekre kíváncsiak.

Ítélet: ez így gyenge

A mások véleménye: Filmdroid 50%

Half Pécs Squad 2/10

Half Pécs Squad 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr602285220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása