15
09/2010
0

Robin Hood

Alapsztori: Robin és bajtársai rendet akarnak vágni Nottinghamben, aminek az lesz a vége, hogy még a király ellen is felkelnek.

Húzónév: Ridley Scott rendező / Russell Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow, William Hurt

Műfaj: kaland

Trailer itt

Amire számítottam: Hogy unni fogom: Robin Hood ugyanúgy a könyökömön jön már ki, mint a muskétások.

A szigorúan szubjektív vélemény: Teljesen rendben van ez a Robin Hood film, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy nem nagyon lehet belekötni. Szép, drága, tele van olyan színészekkel, akiket lehet valamire becsülni, de nem mondanám azt, hogy szükség volt erre a filmre, inkább csak annyit, hogy megfér ez is a többi mellett. A színészek egyébként hozzák a formájukat, még ha olyan nagyon nem is erőltetik meg magukat, maga a film hosszú, de én nem éreztem most ezt akkora problémának, a történet pedig kicsit eltér az eddigiektől, ami inkább a javára válik. Tetszett a kicsit kevésbé mesés hangulata miatt is, de mivel számos, köztük igen markáns próbálkozás történt már a történet feldolgozására, úgy érzem, Scott Robin Hoodjának többet kellett volna nyújtania ennél ahhoz, hogy úgy beszéljek róla, A Robin Hood film. De egyébként, mint az elején írtam, ezen kívül nincs olyan nagy baj vele, bátran neki lehet ülni, sőt, még élvezni is lehet

Ítélet: ez már döfi

A mások véleménye: Filmdroid 60%

Filmdilemma + 7/10

Geekblog 3/5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr182297451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása