19
09/2010
0

Motel 2. (Hostel: Part II)

Alapsztori: Három amerikai diáklány látogat el az egzotikus Szlovákiába, hogy aztán az első részből ismert diákszállóban megszállva ők is nagyot lepődjenek.

Húzónév: -

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Végtagok fognak röpködni, lépekben és májakban tapiskolnak majd.

A szigorúan szubjektív vélemény: Annak ellenére, hogy nem olyan hosszú végül is a film, nagyon sokáig tart a felvezetés, gyakorlatilag a film komplett első felét magában foglalja. Elég sok az üresjárat, igazából nagyon sehova sem vezető szál, kezdve a nyitójelenetektől több, későbbi pontig. A történet természetesen satnya és nagyrészt már ismerjük is, ráadásul a horrorjelenetek sem kimondottan erősek: nem nagyon rándul össze a gyakorlott horrornéző ember gyomra, de az tény, hogy azért igyekeztek érdekesek lenni (ha nem is feltétlenül eredetiek). Az atmoszféra sajnos itt sincs kellőképp megteremtve, pedig ugye ez az egyik legfontosabb kellék egy jó horrorfilmhez. A szereplők borzalmasan logikátlanok és természetesen a hagyományok szerint végtelenül egypólusúak, úgyhogy igazából olyan nagyon nem is drukkolunk nekik. Ami értékelhető, hogy van a filmben egyfajta fekete humor, egyébként viszont kevés ez így.

Ítélet: ez így gyenge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr292306739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása