22
09/2010
0

MacGruber

Alapsztori: MacGrubernek újra vissza kell térnie, hogy elbánjon főellenségével, aki nukleáris fegyverrel fenyegeti Amerikát. MacGyver paródia.

Húzónév: Will Forte, Ryan Phillippe, Val Kilmer

Műfaj: akció, vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Nem nagyon szoktak nagy elvárásaim lenni a vígjátékokkal szemben, most sem voltak.

A szigorúan szubjektív vélemény: Zoolanderi mélységeket ostromol a MacGruber, az agyatlanságot a legteljesebb mértékben szabadjára engedő alkotásról van szó. A gond az, hogy szinte csak paródia: a jól ismert filmes panelek eltúlzására építettek főleg, de nem igazán sorjáznak mellé a tényleg vicces poénok és enélkül a dolog izzadságszagú kicsit. Persze azért nem teljesen humormentes a film és MacGruber alakja is jópofa, kár, hogy az örökké bizakodó, nagymellényű, de alapvetően ütődött hősben, akinek a végén valahogy mégis minden sikerül, már nem nagyon van frissesség és jócskán elkoptatták a vígjátékok. Akinek bejönnek az olyan filmek, mint például a Ping-pong: Az ököl színre lép, annak valószínűleg ez is fog, de az az igazság, hogy ezekhez a filmekhez már tényleg nagyon erős humorérzék és pihent agy szükségeltetik.

Ítélet: ez így gyenge

A mások véleménye: Filmdroid 40%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr972314205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása