03
10/2010
0

Vasember 2. (Iron Man 2)

Alapsztori: Tony Starkot kikezdik a politikusok, ráadásul nincs jó bőrben és még új ellenséget is szerez magának.

Húzónév: Robert Downey Jr., Don Cheadle, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Sam Rockwell, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson

Műfaj: akció

Trailer itt

Amire számítottam: Pörgős, akciódús filmre, de hogy ezen belül tetszeni fog-e vagy sem, azt nem tudtam.

A szigorúan szubjektív vélemény: Márpedig tetszett, nagyon is és a Vasember 2. az első részhez hasonlóan bebizonyította, mennyire jól is el tud sülni egy látványos akciófilm, ha nem csupán látványos akciófilm. Kicsit mondjuk korrigálnom kell magamat, mert végülis annyira nem volt túlterhelve akciójelenetekkel, de én különösebben nem éreztem ennek a hiányát, szívesen elnéztem helyette a parádés szereposztást, akik közül persze Robert Downey Jr. talán a leginkább telitalálat továbbra is. (De azért másra sem lehet panasz.) Lendületes, vicces, a fontos karakterek vannak annyira emberszerűek, hogy meg tudjanak fogni, a látványosság pedig nem csupán az effektekben merül ki. A maga műfajában ez a film abszolút kiemelkedő, melegen tudom ajánlani.

Ítélet: megtekintése kötelező

A mások véleménye: Mozi néző 80%

Egyperces Filmkritikák 2,5/5

α-tól ω-ig 77/100

Filmdroid 70%

Filmdzsungel 6/10

Geekblog 4/5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr892340901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása