17
10/2010
0

A kaptár - Túlvilág 3D (Resident Evil: Afterlife)

Alapsztori: Alice továbbra is hadilábon áll az Umbrella Társasággal, közben azonban találkozik egy csapat túlélővel, akik szeretnének eljutni egy Arcadia nevű, állítólag tökéletesen biztonságos helyre.

Húzónév: Milla Jovovich

Műfaj: sci-fi, akció

Trailer itt

Amire számítottam: Milla Jovovich nyakig gázol a lehentelt élőholtakban és több töltény fogy el, mint a Rambo összesben. Egyébként nem gondoltam, hogy ez különösebben érdekes is lesz.

A szigorúan szubjektív vélemény: Elsősorban azt érdemes megjegyezni, hogy bár a 3D nincs a film minden másodpercében az arcunkba tolva, azért valószínűleg így is dobott annyit az akciójeleneteken, hogy talán lejjebb értékelném a filmet nélküle. Akkor lássuk: színészi játékot, komplex cselekményt szóba sem hozok, nem is hiszem, hogy túl sokan számítanának rá, ne is. A történet leginkább epizódszerű, négy részre bontható és mindegyiknek megvan a maga hibája és a maga módján az érdeme is. Néha túlzottan Mátrix-utánérzésünk van az akciójelenetektől, a középső szakaszt pedig, ahol összefuthatunk végre élőholtakkal is, már láttuk jobban kidolgozva Dawn of the Dead címmel, de még mindig ez volt a legérdekesebb a felosztásban így is. Akad azért egy-két szebben kivitelezett akciójelenet és a film sokszor egy elnyújtott videóklipre hasonlít. Kiszámíthatónak kiszámítható, de azért így is végigüli az ember, várva, hogy történik majd valami meglepetés. Nem mondom, hogy rossz film (vannak ennél bőven rosszabbak), de azt se, hogy jó, valahol félúton kullog leginkább.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Filmdroid 60%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr312377157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása