22
10/2010
0

Jonah Hex

Alapsztori: A körözött Jonah Hexnek felajánlja a hadsereg, hogy szabad ember lehet, ha megállít egy vadnyugati terroristát.

Húzónév: Josh Brolin, John Malkovich

Műfaj: kosztümös, akció, western

Trailer itt

Amire számítottam: Napégette szénával és repedezett földdel keveredik majd másfél órán keresztül a vér, és nem voltam benne biztos, hogy ez olyan jó is lesz.

A szigorúan szubjektív vélemény: Megvan az, amikor annak idején az ember féltve őrzött kazettáját megette a szintén féltve őrzött magnó és kínos precizitással kísérletezett azzal, hogy valahogyan sérülésmentesen kioperálja onnan? Valami hasonló, egyre növekvő frusztrációt okoz a Jonah Hex megtekintése, egyre inkább ösztönözve az embert arra, hogy hagyja az egészet a francba. Olyan az egész film, mintha valóban átpörgetnénk egy képregényt (a szó legkevésbé nemes értelmében), röpke, nem különösebben kifejtett jelenetek követik egymást, szinte látja is az ember a szövegbuborékokat egy-egy snittnél a szereplők feje mellett. Ez bizony itt rossz, mert egy filmnek illene ennél többet nyújtania, hiszen azért van, hogy többet nyújtson. De ez még megbocsátható is lenne, ha nem lennének mellé a karakterek kritikán alulian ostobák, de elmondhatnám tulajdonképpen ezt az egész történetre. Brolin és Malkovich próbálgat valamit azért, Megan Fox csak dísznek van inkább, de ez kit lepett meg ugye. Nem ajánlom annak sem, aki minden képregényadaptációt tűkön ülve szokott várni.

Ítélet: mélyrepülés

A mások véleménye: Médiaviagra 5/10

asanisimasa 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr562390210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása