23
10/2010
3

30 Days of Night: Dark Days

Alapsztori: Az alaszkai eset túlélője, Stella Los Angelesbe költözik, ahol felhívja magára a helyi vámpírok figyelmét.

Húzónév: -

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Olyasmit írtak a poszterre, hogy a Twilighthoz képest ez mekkora kemény film lesz: hát, nem éreztem túl meggyőzőnek, hogy a lehető leggyengébb "ellenfelet" választották a hasonlítgatáshoz.

A szigorúan szubjektív vélemény: Tesco gazdaságos Resident Evil, Tesco gazdaságos Milla Jovovich, ez az, ami végig a fejemben járt a film nézése közben és ha belegondolunk, hogy az előbb nevezettek sem tartoznak a csúcsok csúcsába, akkor kaphatunk némi fogalmat arról, hogy ez a film bizony nem lesz annyira jó. Alapvetően unott az egész egyébként: érdektelen számunkra a történet (most komolyan, ebben mi érdekes volt?), érdektelenek és élettelenek a karakterek (miért kellett volna megszeretnünk őket?), sőt, már eleve a képi világ is annyira semmitmondó, hogy csuhaj. Elvétve akad egy-egy arra érdemesebb horror- vagy akciójelenet, de ez csak egy-egy pillanat és ez nem jellemző általában a filmre. Baromi unalmas az egész, és bármelyik lépcsőházi okoskodónak most tényleg igaza lenne, ha azt mondaná, hogy ugyanezekkel az eszközökkel ő is tudott volna ilyet csinálni,

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr792392379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.10.23. 18:02:19

tökéletes leírás, többet nem is lehet róla írni, hosszabban se lehetne...

napalm 2010.10.23. 20:14:27

ritka fos volt (már bocsánat), az első rész közelébe sem érhet.
sajnos.

Driverbiro 2010.10.25. 12:11:55

Az első részt láttam, az nekem nagyon tetszett. Ezt még nem, de mindenhol csak rosszat olvasni róla, lehet kihagyom. Vagy inkább még filózok rajta pár napot...:).
süti beállítások módosítása