12
11/2010
0

The Traveler

Alapsztori: Karácsonykor egy férfi besétál a rendőrörsre azzal, hogy megölt hat embert. Azt azonban nem árulja el, ki ő, kideríteni pedig elég nehézkes, mert hiányoznak az ujjlenyomatai.

Húzónév: Val Kilmer

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Igazság szerint semmi jóra, Val Kilmerben én már nem vagyok hajlandó bízni többet.

A szigorúan szubjektív vélemény: Igazi fröccsöntött zséfilmmel akad itt most dolgunk, amit ráadásul mintha valaki még a nyolcvanas évekből hajított volna mérgében idáig. Megközelítőleg annyi hitelesség van a filmben, mint egy darab kint felejtett vajban: a rendőrörs a régi Gotham City egy eldugott sikátorában lévő zugirodára hasonlít (értem én, hogy pszichothriller hangulat meg minden, de na), ennyi idióta rendőrt pedig a Rowan Atkinson-féle társulat óta nem láthattunk egy rakáson, bőven kimerítik szegények a sztereotípiákat és ezen az sem segít persze, hogy borzalmasan alakítanak a színészek. Nem nagyon lehet komolyan venni a dolog horror részét sem, a film vége felé szó szerint már csak úgy röpködnek a belek. Nem tudom, hogy a The Traveler csak ilyen gagyira sikerült vagy már eleve így pattant ki Pallasz Athénéként az alkotók fejéből, de nem is érdekel. Kritikán aluli, Val Kilmer meg úgy látszik, még mindig tud hova süllyedni.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr62443910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása