19
11/2010
1

Quantum Apocalypse

Alapsztori: Földünket már megint a végveszély fenyegeti, így egy kis csapat tudósra hárul a feladat, hogy tegyen az űrből érkező veszedelem ellen.

Húzónév: -

Műfaj: sci-fi

Trailer itt

Amire számítottam: A katasztrófafilmektől majdnem annyira kiráz a hideg, mint a sportfilmektől (de csak majdnem), úgyhogy másfél órás tömény unalomra.

A szigorúan szubjektív vélemény: Sokat megmagyaráz, ha elárulom, hogy bár a Quantum Apocalypse nem konkrét Asylum alkotás, de a készítők személyét illetően mindenképp Asylum-közeli. Maga a film pedig egy raklap szar, nem sírvaröhögősen, nem szórakoztatóan, hanem tényleg. A Jóban-rosszbant sarokba küldő szappanoperai szálat a fontosemberek ügyködése váltogatja, ahol irtózatos baromságokat hallhatunk ("lehetséges, hogy az al-Kaida tehet róla?" - na ez a csúcs), időnként pedig kapunk az arcunkba azért egy kis 100%-osan műanyag CGI-t, tudjátok, azt a fajtát, amelyiket bármelyik 13 éves geekpalánta hobbiból hétvégente összedob. Igazi kihívás egyébként végig koncentrálni a műre, én legalábbis már az első negyedórában azon kaptam magam, hogy az agyam érdekesebbnek találta az elvégzendő vasalás témakörét és sehogy sem volt hajlandó a világkatasztrófával foglalkozni.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr532458857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turanga Leela 2010.11.22. 12:01:37

Fú de jó,hogy akkor nem ezt néztem meg tegnap:D
süti beállítások módosítása