20
11/2010
0

Princess of Mars

Alapsztori: Egy katona lesérül Afganisztánban, ezért aztán úgy gyógyítják meg, hogy elküldik a Marsra (nem arra, hanem igazából egy másikra), ahol összefut a helyi őslakosokkal.

Húzónév: Antonio Sabato Jr.

Műfaj: sci-fi

Trailer itt

Amire számítottam: Csupa mókára és kacagásra. Marsi űrlényhercegnő + Antonio Sabato Jr. + Asylum = a humor nagyágyúi.

A szigorúan szubjektív vélemény: Ez a film jó 40-50 évvel ezelőttre repít bennünket vissza: képileg az eredeti Star Trek és az eredeti Majmok bolygója ötvözetét énekli meg az Asylum persze a maga sajátos módján és biztos, ami biztos alapon bedob még egy kis Star Warst is Leia Organa leselejtezett szexirucija személyében, amit a szőke Gregor Bernadett doppelgänger visel szinte végig. Unalmasnak nem unalmas, egy jó sörözés keretében pár fogékony haverral kiváló szórakozást nyújthat, lehet számolni a hibákat, rötyögni pár jeleneten, de ennél többre nem alkalmas a film: aki nem tud rajta nevetni, az messzire kerülje el, mert rossz lesz neki, ráadásul hamarosan elkészül nagyobb költségvetésben ugyanez a sztori a Disney változatában, talán majd inkább azt.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr952460659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása