22
11/2010
0

Alkonyat - Napfogyatkozás (Eclipse)

Alapsztori: Fiatal vámpírok dúlják fel Seattle-t, hősnőnknek pedig választania kell, hogy a vámpírt akarja vagy a farkasembert.

Húzónév: Kristen Stewart, Robert Pattinson

Műfaj: romantikus, fantasy

Trailer itt

Amire számítottam: Hogy ugyanolyan lesz, mint az előző, nyújtják, mint a rétestésztát.

A szigorúan szubjektív vélemény: Hát igen, ennek a sorozatnak a legfőbb baja, hogy tulajdonképpen az égvilágon semmi lényegi nem történik benne, illetve ami igen, azt igen könnyen össze lehet foglalni fél mondatban is. Háttérnek ugyan megvan az ellenség, de gyenge és érdektelen, a jelenetek pedig meglehetősen nagy százalékban vannak inkább arra kihegyezve, hogy a hősnő romantikus közelségbe kerüljön ehhez-ahhoz és az az igazság, hogy fájóan zavaró, ha ehhez igazítanak egy cselekményt. Sokkal hangsúlyosabb téma itt az, hogy házasodjunk vagy ne, szexeljünk vagy ne, ezzel azonban felesleges ennyi időt kitölteni, mert jelen esetben kifejezetten unalmas. Próbáltam keresni, de végül nem találtam semmi olyasmit, ami pozitívumként hatott volna rám és az a nagy helyzet, hogy érzéseim szerint ez a sorozat nemhogy javul, de még romlik is. Egy kínosan hosszúra nyújtott ömlengésként tudom a legnagyobb jóindulattal is összefoglalni.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr102464986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása