26
11/2010
2

Nagyfiúk (Grown Ups)

Alapsztori: Öt régi jóbarát a családjával együtt összeverődik egy hétvégére, közös gyermekkori edzőjük temetése után.

Húzónév: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Salma Hayek

Műfaj: vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Úgy éreztem, már most túl sok bőrt húznak le erről a témáról és hát igen, Adam Sandler vagy Rob Schneider nem feltétlenül jelent erős csapatot.

A szigorúan szubjektív vélemény: Az az igazság, hogy ez a film már nem is annyira utánérzetnek tűnik, hanem olyan, mint a másolat másolatának másolata. Az bizony önmagában nem lesz garantáltan vicces, ha összerakunk pár 40 körüli apukát és bedobunk jónéhány ovis poént: nem árt például a cselekmény, ami itt szinte nincs is a film keretét adó két meccset leszámítva. Poénok tekintetében akad olyan, amin őszintén lehet röhögni (imádom, ahogy Kevin James esik-kel), de mégsem ez az általános, a legtöbb ilyen résznél maximum felvonjuk a szemöldökünket, másrészt szerintem mindenki ismer olyan arcokat a való életben, akik így összeeresztve, minden rákészülés nélkül (na jó, pár sörrel megtoldva) natúr is sokkal viccesebbek. Persze lehetne ennél sokkal rosszabb is a helyzet, de jobb is és ez utóbbi most a lényeg.

Ítélet: ez így gyenge

A mások véleménye: Filmdroid 30%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr362474248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.11.26. 23:07:18

Nagy csalódás volt a film. Nem hittem volna, hogy ezek a színészek így összeeresztve ennyire untatni fognak.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.11.27. 10:23:13

@Dr.Jones: Én mondjuk olyan nagyon nem voltam bizakodó, de még így is csalódás volt, igen.
süti beállítások módosítása