27
11/2010
0

Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After)

Alapsztori: Shrek meghasonlik önmagával, a gonosz Rumpelstiltskin pedig ezt kihasználva szerződik vele. Shrek megszűnik létezni, Rumpelstiltskin pedig átveszi a hatalmat.

Húzónév: -

Műfaj: animációs, fantasy, vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Nem voltam biztos benne, hogy van még annyi ebben a sorozatban, hogy ne legyen megfáradt élmény, de azért bíztam is Shrekben, elvégre utolsó rész.

A szigorúan szubjektív vélemény: Amolyan köztes állapotként tudnám leírni a befejezést: nem átütő, de a maga módján azért megállja a helyét. Lehet vitatkozni azon, hogy az utolsó résznek az elsőhöz illett volna-e színvonalban közelítenie (ahhoz azért kevés), de én azt mondom, nem érdemes így mérni, sokadik részként ez már máshogy működik. Fel-felcsillan azért az, amiért eredetileg megszerettük Shreket, vannak nagyon vicces pillanatok, de ne legyenek nagy elvárásaink. Aranyos kis mese, ami próbál visszanyúlni az eredetihez, megvan benne továbbra is a kötelező erkölcsi tartalom, igazán szép lett az animáció is, szóval azért rendben van ez, még ha nem is kiemelkedő.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Half Pécs Squad 2/10

Filmdroid 30%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr192476340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása