04
12/2010
0

Hétmérföldes szerelem (Going the Distance)

Alapsztori: Egy fiú és egy lány távkapcsolatban él, a New York és San Francisco közötti távolság választja el őket egymástól, amit persze nehezen viselnek.

Húzónév: Drew Barrymore, Justin Long

Műfaj: romantikus, vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Sok szirupra, mérsékelt humorra.

A szigorúan szubjektív vélemény: Annyira azért nem is rossz film ez és elsősorban azt az előnyét emelném ki, hogy nem kimondottan csajfilm, hanem pasik számára is teljesen nézhető és élvezhető, sőt, még kifejezetten alpári humort is találhatunk benne. Az már más kérdés, hogy nem nagyon emelkedik ki a vígjátéktengerből: jó-jó, vicces is meg minden, de annyira nagyon azért nem. A főszereplőket illeti leginkább vállonveregetés, Barrymore és Long kedves, szimpatikus párost alkotnak, akik mintha csak a baráti körünkből pattantak volna elő. Természetesen belepottyannak nagyon lehetetlen helyzetekbe is a történet során, de alapvetően az egy pozitívum, hogy a kettejük közötti kapcsolat ábrázolása egy hajszállal közelebb áll a valósághoz, mint mondjuk egy Jennifer Lopez alkotás bugyirózsaszín világa ugyanebben a műfajban. Egynek meg lehet próbálni, ha épp nincs más vígjátékfronton.

Ítélet: nézhető kategória

A mások véleménye: Take a sad song... 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr182492278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása