24
12/2010
0

Sejtcserés támadás (The Switch)

Alapsztori: Egy egyedülálló nő teherbe akar esni, ám fogalma sincs róla, hogy a spermadonor a legjobb barátja. Hét évvel később ismét találkoznak, immár gyerekestül.

Húzónév: Jason Bateman, Jennifer Aniston, Jeff Goldblum, Juliette Lewis

Műfaj: vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: A Jennifer Aniston-féle romkomokkal legalább annyira nem vagyok kibékülve, mint Lopez kisasszonyéival, úgyhogy némileg fogakat összeszorítva vállalkoztam erre a feladata.

A szigorúan szubjektív vélemény: Bár nem annyira a rózsaszín buborékok, mint inkább az erős családi film érzés uralkodik a Sejtcserés támadáson, az eredmény így sem meggyőző. Minden egyes pillanata kínosan kiszámítható a filmnek, előre ismerjük az elejét, közepét, végét, a fordulatokat, amelyek így ezzel tulajdonképpen jelentőségüket is vesztették. Persze az ilyesmi nem akkora baj, ha mondjuk kapunk cserébe számos emlékezetes poént, de itt híján vagyunk ennek is. Kicsit pazarlásnak érzem ezt a színészgárdát is ehhez a filmhez, talán Anistont leszámítva mindenki többet tudott volna, ha nem kötik gúzsba a klisék. Bár maga a történet nem karácsonyi, de ilyentájt az erre fogékonyaknak egy kiadós szaloncukor-zabálás után esetleg jól jöhet elütni kicsit az időt, amúgy nem nagyon ajánlom.

Ítélet: ez így gyenge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr72536764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása