28
12/2010
0

Takers

Alapsztori: Egy sikeres rablóbanda legújabb dobására készül, ám egy nyomozó is a nyomukban jár.

Húzónév: Chris Brown, Hayden Christensen, Matt Dillon, Michael Ealy, Idris Elba, Zoe Saldana, Paul Walker

Műfaj: krimi

Trailer itt

Amire számítottam: Stephen King beszélt rá erre a filmre azzal, hogy rátette az idei filmes listájára, én úgy magamtól igazság szerint nem sokat néztem ki belőle.

A szigorúan szubjektív vélemény: Az első tíz perctől megfájdult a fejem, villámgyors vágásokat, kamerarángatást és hasonló finomságokat zúdít a film a nyakunkba, aztán ez hála a jó égnek némiképp lassul, de az állandóan mozgolódó kamera sajnos megmarad zavarni bennünket a továbbiakban is. Alapvetően egy átlagos rablós filmet kapunk, azonban ront a képen, hogy túl sok a szereplő és senki sem kap annyi időt vagy annyi drámai élt (leszámítva a random szappanoperák random részeiből szerzetteket), hogy kedvünk legyen szurkolni nekik. Hitelesnek sem különösebben nevezhetném a filmet, ez pedig akkor tudatosult bennem igazán, amikor a kákabélű Hayden Christensen fogta magát és tönkrevert egy kisebb halom izomagyú tenyészmént, csak úgy kisujjból. A másik oldalon a rendőrök olyanok, mint valami állott tea, az arcoskodó, rongyrázós rablók mellett ők sem képesek különösebben megnyerni az ember szimpátiáját. A kifejezetten pörgős filmekre vágyóknak talán tetszhet, amúgy viszont nem értem én Stephen Kinget.

Ítélet: ez így gyenge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr122543462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása