23
01/2011
0

Az utazó (The Tourist)

Alapsztori: Frank felesége halála után Olaszországban utazgat, azonban egy nap összefut egy titokzatos nővel és furcsa ügyekbe bonyolódik.

Húzónév: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany

Műfaj: dráma, thriller, vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Pörgős, könnyed kis darabra, ami ha nem is a csúcsok csúcsa, de egyszeri alkalomra szórakoztató kikapcsolódás.

A szigorúan szubjektív vélemény: Az utazóban a főszerepet leginkább Jolie karakterének ruhakollekciója és sminkjei kapták, illetve hogy hogyan mutatnak ezek különféle patinás hátterek előtt, magát Angelina Jolie-t és Johnny Deppet ehhez képest csak kisebb szerepekben láthatjuk. A történet suta, egy bővített mondatban összefoglalható és bár szántak bele fordulatot, engem legalábbis nem nagyon tudtak meglepni vele. A film tulajdonképpen nem azért rossz, mert kiemelkedően elrontottak volna benne valamit, hanem inkább a pozitív vonások teljes hiánya miatt és mert nagyon érződik, hogy az egész sztoriban a befejezés a lényeg, a többit meg hagyták elsikkadni. Pár mosolyra ad okot, egyébként szerény csökött véleményem szerint nem éri meg egyáltalán.

Ítélet: mélyrepülés

A mások véleménye: Médiaviagra 6/10

Filmdroid 20%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr952606472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása