31
01/2011
0

My Soul to Take

Alapsztori: Azon a napon, amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa meghalt, hét gyerek született. Most, hogy felnőttek, valaki a nyomukban jár és végezni akar velük egyenként.

Húzónév: -

Műfaj: horror

Trailer itt

Amire számítottam: Egy szokásos tinis slasherre, annak minden bajával és popcornságával együtt.

A szigorúan szubjektív vélemény: Egyébként sem vagyok egy megszállott Wes Craven rajongó, de ezt a filmélményt nehéz szavakba önteni. Az elején egyból belecsapunk a lecsóba, pár perc alatt rengeteg szúrás, lövés, gyilok történik, az előzményeket letudva azonban egy kínos és igen zavaros tinidráma felé fordul a történet, ami hát olyan is. Ha lehet, itt még életszerűtlenebbek a karakterek, a reakciók, mint a többi horrornál, a szereplők is, a párbeszédek is és az egész en bloc ostoba a köbön, az előbbieket pedig olyan mértékben kell érteni, hogy az ember nem igazán tudja eldönteni a film alatt, vajon ez most tényleg komoly vagy egy félresikerült görbe tükre akar lenni a műfajnak. Pedig alapvetően nagyon jó kis alapötlete van a filmnek, de nem sikerült kihasználni, sőt, ötlettelenségbe fullad az egész. Gagyi, rossz, unalmas, semmilyen körülmények között sem ajánlom.

Ítélet: mélyrepülés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr862627184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása