16
02/2011
0

Felhangolva (Get Him to the Greek)

Alapsztori: Egy kiadó alkalmazottjának egy kiszámíthatatlan angol rocksztárt kell Los Angelesbe kísérnie, hogy ott koncertet adjon.

Húzónév: Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Jonah Hill

Műfaj: vígjáték

Trailer itt

Amire számítottam: Sok mocskos poénra, összességében erőltetett filmre.

A szigorúan szubjektív vélemény: Végre egy olyan vígjáték, ahol a főszereplő férfi páros két tagja különbözőségük dacára passzol is egymáshoz, amolyan igazi zsák meg a foltja módon. Kicsit túlpörgették a hányós-kukis poénokat ugyan, de Russell Brand buggyant karaktere bőven elviszi a hátán az egészet, Jonah Hill pedig csak simán rendben van. Jópofa a sok kameó, jópofák a zenék, kifejezetten lendületes, valóban egymásba folyó napokat idéző hangulatot tudhat magáénak a film, ami viszont zavart, hogy ezzel át is vágja a nézőt valamennyire a palánkon, hiszen a zsúfolt, csillogó bulik közötti rohangálással tulajdonképpen elpalástolja az igazán érdemi történet hiányát. Ettől eltekintve viszont lökött egy film, egyszer bepróbálható.

Ítélet: nézhető kategória

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr312664819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása