21
02/2011
0

Levelek Júliának (Letters to Juliet)

Alapsztori: Veronában, Júlia legendás erkélye alatt minden nap leveleket hagynak a nők, egy csapat helyi asszony pedig válaszol rájuk. Csatlakozik hozzájuk egy amerikai lány, aki egy nap egy igen régi, alaposan elrejtett levélre bukkan.

Húzónév: Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Franco Nero

Műfaj: romantikus, dráma

Trailer itt

Amire számítottam: Édeskés romantikus filmre, ami nyögvenyelősen megy majd le a torkomon.

A szigorúan szubjektív vélemény: Hát igen, férfiaknak nem nagyon ajánlott, a lányoknak viszont simán tetszhet is, én meg szépen középre helyezkedem a véleményemmel. Kedves, lányregénybe illő történetbe futunk bele ezzel a filmmel, tökéletesen kigyönyörködhetjük magunkat Olaszországban, Redgrave és az elfelejtett levél történetszála pedig kellően érdekfeszítő. Ez utóbbit kellett volna talán kicsit fajsúlyosabban kibontani, mivel Seyfried karakterének története alig-alig érdekes, sablonos, jópofiskodó (és ezzel együtt nem különösebben komolyan vehető), ráadásul ő és a romantikus főhős között nem nagyon érezni semmilyen szikrát. Amiért érdemes tehát megnézni, az Redgrave és Franco Nero, és ha a másik páros sikerületlenségén túl tudjuk tenni magunkat, akkor egyszer beleférhet ez a mozi is.

Ítélet: nézhető kategória

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekrolroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr642676458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása